fbpx

Σύνδεση/Εγγραφή Σύνδεση/Εγγραφή cart cart
2117159620

Συχνές ερωτήσεις

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα καθώς τυπώνονται και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Ο μέσος χρόνος παραγωγής για τα αυτοκόλλητα είναι 3-6 εργάσιμες ημέρες. Αν, ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας του προϊόντος που έχετε επιλέξει για λόγους που δεν εξρτώνται από μας (τεχνικό πρόβλημα, έλλειψη πρώτων υλών, κλπ) σας ενημερώνουμε άμεσα ώστε να αποφασίσετε αν επιθυμείτε να περιμένετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ;

Το αυτοκόλλητο τοίχου ή κάθε άλλου είδους (ψυγείου, πόρτας, βιτρίνας, ντουλαπας, κλπ), είναι προϊόντα σχεδιασμένα για να διακοσμήσουν τον χώρο σας. Τοποθετούνται εύκολα και είναι κατασκευασμένα από λεπτό ματ βινύλιο άριστης ποιότητας και αντοχής.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΟΛΛΑΝΕ;

Τα αυτοκόλλητα μας έχουν άριστη πρόσφυση σε λείους ή πολύ ελαφρώς σαγρε τοίχους και σε επιφάνειες οπως γυαλί, ξύλο, πλαστικό, μέταλλο, αλουμίνιο κλπ. 

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ;

Ακατάλληλες επιφάνειες για την τοποθέτηση αυτοκόλλητων είναι οι εξής: σαγρέ ή πολύ σαγρέ τοίχοι, τοίχοι με υγρασίες ή/και μούχλα, τοίχοι με τεχνοτρόπία, γυψοσανίδα άβαφη, ύφασμα, δέρμα .

Επιπλέον, σε κάποιους τοίχους που είναι βαμμένοι με χαμηλώτερης ποιότητας πλαστικό χρώμα ή με οικολογικά χρώματα ή σε τοίχους βαμμένους με χρώματα Velvet ή με χρώματα εύκολου καθαρισμού (αυτοκαθαριζόμενα) τα αυτοκόλλητα ίσως ξεκολλάνε  στις άκρες.

Λύση:

Θερμάνετε από απόσταση περίπου 30εκ. με πιστολάκι μαλλιών στην μέγιστη θερμοκρασία για 5-7 δευτερόλεπτα την άκρη του αυτοκόλλητου.

Αμέσως μετά , πιέστε δυνατά το αυτοκόλλητο, με ένα μαλακό ύφασμα ( π.χ βαμβακερό μπλουζάκι) για 3-5 δευτερόλεπτα 

(Σημαντικό - πιέστε κάθετα, μην τρίβετε)

► Επαναλάβετε την διαδικασία στα υπόλοιπα κομμάτια

Αν και πάλι τα αυτοκόλλητα δεν κολλάνε σωστά χρησιμοποιήστε κόλλα μακέτας σε spray. Ψεκάστε με την κόλλα από απόσταση 20 έως 30 cm την πίσω πλευρά του αυτοκόλλητου . Πιέστε με ύφασμα δυνατά για 20 δευτερόλεπτα

 

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ; 

1. Οι επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και ελεύθερη από σκόνη, λάδια και βρωμιές. 

2. Ο τοίχος να μην είναι φρεσκοβαμμένος (να έχουν περάσει τουλάχιστον 20 μέρες από το βάψιμο)

3. Το αυτοκόλλητο να μην αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν την τοποθέτηση, ειδικά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού (το πολύ 20 μέρες) για να αποφευχθεί η αλλοίωση της κόλλας και των χρωμάτων. Εάν δεν μπορείτε να το τοποθετησετε αμεσως μετά την παραλαβή του, αφαιρέστε το απο τον κύλινδρο μεταφορας και κρατήστε το σε μέρος δροσερό και σκιερό. 

4. Είναι σημαντικό το αυτοκόλλητο να μην τοποθετηθεί σε φρεσκοβαμμένο τοίχο (να εχουν περασει τουλάχιστον 20- 25 μέρες από το βάψιμο) 

 

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ

Ο κατασκευαστής του υλικού εγγυάται 4 χρόνια διάρκεια, με την προυπόθεση το αυτοκόλλητο να μην εκτεθεί σε απευθείας φως ηλίου, τρίψιμο, υγρασία, όξινα καθαριστικά, πηγή θερμότητας σε κοντινή απόσταση..

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΘΟΝΗ

Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές χρωματικές διαφορές με την εικόνα στις οθόνες υπολογιστών ή κινητών συσκευών, λόγω διαφοράς στις ρυθμίσεις κάθε οθόνης.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ

Η αφαίρεση των αυτοκόλλητων γίνεται συνήθως εύκολα, τραβώντας με προσοχή από την άκρη και παράλληλα με την επιφάνεια που είναι τοποθετημένα, χωρίς να χαλάσει το χρώμα και χωρίς υπολείμματα κόλλας.

 

dorean metaf sketo

 

dorean metaf sketo

 

EasyCookieInfo